Voor een gebruiksvriendelijke website gebruiken we cookies. Wie lust er geen cookies?
SLUITEN
Deze kruidcake met pepernoten smaakt naar het najaar!
Maak de boter zacht door te roeren of enkele seconden te verwarmen in de magnetron.
Meng er de eieren door. Voeg ten slotte de mix toe. Klop het geheel 5 minuten tot een glad beslag.
Vet de cakevorm in en vul met het beslag.
Bak de cake 50 minuten op 180 °C in een voorwarmde oven. Laat de cake helemaal afkoelen in de vorm.
Smelt de chocolade au bain marie en schenk over de cake.
Versier met de pepernoten en het strooigoed.
Heerlijk, wakker worden met een stijlvol ontbijt! Serveer deze kersencobbler en breng iedereen in feeststemming.
Naar recept
Ja ze bestaan echt! Deze cupcakes met crunchy popcorn en zoete karamel zijn een hip en heerlijk tussendoortje.
Voor deze smakelijke klassieker staan we met plezier in de keuken! Lekker luchtig en met een frisse abrikozenvulling. Zomerproof!