Voor een gebruiksvriendelijke website gebruiken we cookies. Wie lust er geen cookies?
SLUITEN
Say cheese! Deze muffins van kaas en glutenvrij maïsmeel zijn superlekker als ontbijt of tussendoortje. Proberen maar!
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng in een kom het maïsmeel, het bakpoeder en de cheddarkaas.
Meng in een andere kom de melk, het ei en de gesmolten boter. Voeg een deel van de verse bieslook toe. Bewaar de rest als decoratie voor bovenop de muffins.
Voeg de twee mengsels samen en roer kort tot een homogeen beslag.
Vet de kuipjes van de muffinbakvorm zorgvuldig in. Verdeel het beslag over de 12 kuipjes zodat ze voor ongeveer ¾ gevuld zijn. Strooi er de resterende bieslook over.
Bak de muffins 20 minuten op 200 °C.
Niets kan tippen aan Belgisch suikerbrood! Verdeel het deeg in kleine broodjes en stop ze in de lunchbox of serveer bij de thee.
Naar recept
Ook zonder kneden maak je een zacht brood met krokante korst. Het geheime recept? Geduld.
Dol op knapperige koekjes maar toe aan iets nieuws? Probeer dan dit appelkrokantje! Lekker crunchy met een hart van crumble en smeuïge appels.